Wie ben ik?

Hé, Mike hier! Leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen.

In de afgelopen 7 jaar heb ik als online marketeer in de reisbranche gewerkt. Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets. Heb je ook wel eens dat gevoel gehad dat je meer impact wilde maken? Dat is dus precies wat ik ervaarde. 

Door de jaren heen hielp ik ook verschillende zelfstandige ondernemers en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en impact te maken. Om de wereld net even iets mooier te maken. Daarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Om juist deze ondernemers te helpen met marketing. Zodat zij ook met behulp van online marketing consistent leads en klanten kunnen aantrekken.

Mijn missie is dan ook om ondernemers te helpen om een consistente stroom aan leads en klanten te creëren met online marketing. Zodat jij kan doen wat je het allerliefste en tegelijkertijd meer rust en vrijheid ervaart.

“Marketing is the generous act of helping others become who they seek to become. It involves creating honest stories—stories that resonate and spread.”

Seth Godin

Ik geloof dat als je marketing op de juiste manier inzet, je jouw ideale klant aantrekt en deze kunt begeleiden tot klant.

Als ondernemer heb je een passie, een missie en wil je anderen helpen. Om je ideale klant te helpen moeten zij wel van jouw bestaan weten, wat jouw unieke boodschap is en hoe jij hen kan helpen met het probleem waar ze mee zitten. Met online marketing zorg je dat je zichtbaar wordt bij je ideale klant, dat ze je kunnen gaan volgen en uiteindelijk klant bij je worden.

Korte termijn marketing waarbij het gaat om snelle sales, daar geloof ik niet in. Ik ga altijd voor de lange termijn. Door waarde te leveren, te laten zien wie jij bent, waar je voor staat en hoe je vanuit jouw passie anderen helpt.

Juist met online marketing ben je in staat dit te doen. Online marketing kan alleen best overweldigend zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden en er is ontzettend veel informatie te vinden. Iedereen zegt weer dat zijn of haar manier de beste is. Dat vind ik onzin.. Er is niet één juiste manier.

Daarom leer ik mijn klanten geen trucjes maar juist hoe je op een authentieke manier jouw ideale klant kunnen begeleiden van vreemdeling tot klant. Als je dit snapt, dan kun je dit in je gehele marketing toepassen en niet alleen op één specifiek kanaal.

Marketing hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Juist met de mogelijkheden van online marketing kun je dit vóór jou laten werken in plaats van dat je nog meer uren in een dag probeert te stoppen.

Nou lekker serieus allemaal hè! 

Ik zal eerlijk bekennen dat ik lang niet altijd zo serieus ben. Gelukkig maar 😉 Eigenlijk ben ik gewoon een goedlachse en gezellige Brabander uit Roosendaal. Mensen die mij kennen weten dat ik altijd in ben voor een lolletje. Want wat is er nou leuk aan om altijd maar serieus te zijn?  

Hetzelfde geldt als je met marketing bezig bent. Het hoeft allemaal niet zo serieus. Vooral niet als je als zelfstandig ondernemer het gezicht bent van je bedrijf. We zijn allemaal mensen en juist op de persoonlijkheid connecten we met iemand anders. Heb dus plezier in je marketing en wees ook niet bang om jouw persoonlijkheid te laten zien! 

Dat gezegd hebbende kan ik natuurlijk niet anders dan ook wat meer over mijzelf te vertellen. Hier nog een aantal weetjes over mij. Als je me echt goed zou kennen dan weet je dat: 

  • Ik het liefst minimaal 1 keer per week pannenkoeken eet. Je kunt me een beetje verslaafd noemen. En nee, geen pannenkoeken met al die poespas erop. Gewoon simpel met een laagje boter dat smelt over de warme pannenkoek en poedersuiker. Oké, volgens mij weet je nu wat ik vanavond eet.
  • Ik in januari 2020 trotse vader ben geworden van onze dochter Zoë. Ondanks dat Zoë 7 weken te vroeg kwam, gaat het super goed met haar en geniet ik elk moment van het vaderschap (al heb ik nu wel standaard wallen onder mijn ogen). Laten we het erop houden dat ze gewoon zin had om de wereld net wat eerder te gaan verkennen. Net zo nieuwsgierig als haar ouders!
  • Stilzitten kan ik niet zo goed. Ik wil het liefst wat te doen hebben. Nieuwe dingen leren, reizen, lezen, kitesurfen etc. Ik houd er van om actief bezig te zijn. Even een kleine side note.. 2 jaar geleden ben ik begonnen met mediteren waardoor ik nu veel meer rust heb. En waardoor ik soms (oké heel soms) ook kan genieten van totaal niets doen.
  • Als het waait pak ik zo snel mogelijk mijn kitesurf spullen om naar de Brouwersdam in Zeeland te rijden. Pak aan, kite de lucht in en het water in. Met kitesurfen ervaar ik echt complete vrijheid. Gaaf hè!? Ik zou zeggen probeer het eens.

 

En nu is het jouw beurt.

Super leuk dat je mijn verhaal helemaal hebt gelezen. Nou ben ik ontzettend benieuwd. Wie ben jij? Wat heeft je geprikkeld om mijn verhaal helemaal te lezen? Wat is jouw missie als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging met online marketing op dit moment?

Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, vul het formulier hieronder in.

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.