Surf Programma

In 4 maanden dubbel zoveel omzet én tijd met je kids.

Marketingtraject voor coaches met kids. Voor tijd met je gezin, op vakantie zonder laptop en geld op de bank.

Dit is wat ik je beloof.

Persoonlijk

Geen standaard programma’s maar maatwerk met 1-op-1 begeleiding.

Garantie

Alles gedaan maar geen resultaat?
Dan krijg je je geld terug.

Oprecht

Marketing die bij jou past. Geen trucjes maar menselijke verbinding.

Surf Programma

Het Surf Programma is een 4-maanden programma voor coaches die op dit moment stabiel omzetten, maar tegen een plafond zitten en willen doorgroeien naar het volgende niveau.

Je wilt doorgroeien en opschalen met je bedrijf zonder nog meer en harder te moeten werken om dit voor elkaar te krijgen. Je wilt meer impact, meer (leuke) klanten, meer tijd voor je kids, vrijheid en rust in je hoofd.

Één ding is zeker, met je huidige strategie ben je tot hier gekomen maar gaat je niet verder brengen. Je bent klaar met hoop en toeval marketing en klaar met het ploeteren. Het is tijd voor een fantastische klantreis waarmee je consistent jouw droomklanten aantrekt en grip krijgt op het aantal leads, klanten en je omzet en winst.

Het is tijd voor de volgende stap

Op dit moment doe je het al goed. Je draait een mooie omzet, je hebt leuke klanten en ze zijn tevreden, alleen je moet nu nog keihard werken om dit voor elkaar te krijgen.

Je voelt aan alles dat er meer in zit en wilt doorgroeien naar het volgende niveau maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doen zonder nog meer en harder te werken in je bedrijf. En dat is precies wat je niet wilt.

Je hebt nu nog het gevoel constant te moeten werken want anders loopt je business niet door. Je bedrijf zit altijd in je hoofd. Als je met je kids aan het spelen bent, ’s avonds en op vakantie. Op vakantie gaat je laptop mee en werk je stiekem nog best veel. Je wilt doorgroeien naar een business die net zo winstgevend is, of zelfs nog verder doorgroeit, maar dan wel op alle vlakken winst in je leven geeft. 

En dat is waar het nu nog wringt omdat je juist bent gaan ondernemen om meer vrijheid te krijgen. Naast impact maken en de wereld een beetje mooier maken, wil je tegelijkertijd genieten van het leven. Je wilt er écht zijn voor je gezin en aandacht hebben voor de belangrijke dingen in het leven.

Je weet dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. Je wilt je winst en impact vergroten door op te schalen met een slimme strategie. Natuurlijk weet jij dat je er werk in moet stoppen, maar dan wel op een effectieve manier.

Je wilt consistent jouw droomklanten aantrekken met een kneitergoede online strategie die bij jou past. Geen trucjes maar marketing vanuit menselijke verbinding.

Wat je nodig hebt is een kneitergoede klantreis, een plan, een systeem om structureel nieuwe leads en jouw droomklanten aan te trekken.

De SURF methode

Als ondernemer heb je een passie, een missie en wil je anderen helpen. Alleen om je ideale klant te helpen, moeten zij wel van jouw bestaan weten. Wie jij bent, wat jouw unieke boodschap is en hoe jij hen kan helpen met het probleem waar ze mee zitten.

Goed zijn in je vak is in deze tijd geen garantie voor succes meer. De ondernemer die online marketing snapt, “wint” nu. Helaas wordt je platgegooid met alle mogelijkheden die er zijn om je bedrijf te laten groeien via online kanalen naar het volgende niveau.

Gevolg: we kiezen niet meer. Je kiest niet voor één ideale klant (je kan tenslotte iedereen helpen), je kiest niet voor één strategie (je hebt elke maand een nieuwe strategie), je kiest niet voor één aanbod (want je hebt zoveel ideeën).

Met de SURF methode zorg je voor focus. Een strategie die bij jou past en die werkt. Dit programma heet niet voor niks SURF Programma. Marketing kan soms overweldigend voelen. Alsof je ronddobbert in een zee met hoge golven en je geen idee meer hebt wat je moet doen. Wil je succes hebben en doorgroeien naar het volgende niveau dan zul je moeten leren surfen. Aan de hand van 4 pijlers wordt je stap voor stap meegenomen. Klaar om te surfen!

Scan & Setup

Uitgebreide scan van je marketing en klantreis.

U (You)

Een kneitergoede strategie en gameplan aan de hand van jouw doelen, visie en missie.

Ride

Je eigen klantreis waarmee consistent jouw droomklanten aantrekt.

Fly

It’s time to fly! Analyseren, optimaliseren en opschalen zodat je keihard kunt groeien naar het volgende niveau.

Wat ga je bereiken?

In het SURF Programma gaan we samen 4 maanden aan de slag om ervoor te zorgen je keihard gaat groeien met je bedrijf zonder dat je nog meer en harder moet gaan werken. 

Dat doen we aan de hand van mijn SURF methode. Na 4 maanden intensief samenwerken heb jij een kneitergoede klantreis en online strategie waarmee je consistent jouw droomklanten mee aantrekt.

Het resultaat: meer (leuke) klanten, meer tijd voor je kids, vrijheid en rust in je hoofd.

Na het SURF Programma:

  • Heb je een aangescherpt fundament voor je business waardoor je tot op de punt weet wat er moet gebeuren aan je businessmodel, je website, je teksten, je sales en je strategie.
  • Heb je helder wie je ideale klant is, hoe je ze kunt bereiken en wat je in je marketing moet gebruiken om een klantmagneet te worden.
  • Heb je een ijzersterke strategie die bij jou past en waarmee je jouw business naar het volgende niveau laat groeien.
  • Weet je hoe je slimmer kunt werken en gebruikt maakt van de mogelijkheden van online marketing zodat je niet meer maar juist minder kan werken.
  • Heb je gegarandeerd meer (leuke) klanten, meer tijd voor jezelf, gezin en kids, vrijheid en rust in je hoofd.

Even heel concreet…

Het SURF Programma is een reis van 4 maanden intensieve coaching waarbij we een klantreis maken die zorgt dat je jouw droomklanten aantrekt en gemakkelijk kan opschalen.

Persoonlijke Kick-Off  van 2 uur waarin we een scan maken van je bedrijf, de doelstellingen en strategie bepalen en de quick-wins aanpakken om direct resultaat te krijgen.

1-op-1 coaching –  Elke 2 weken hebben we een coachingsessie van 1 uur. In totaal 7 sessies + de kick-off van 2 uur. We kijken samen naar de resultaten, sturen bij en bepalen de acties voor de komende paar weken.

4 maanden lang een lijntje met mij. Je krijgt onbeperkt persoonlijke feedback op alles in je marketing zoals teksten, e-mails, landingspagina’s, advertenties of wat je ook aan het creëren bent en waar je mijn feedback op wilt om keihard te groeien met je bedrijf.

Technische setup van jouw mailfunnel en Facebook advertentieaccount en pixel. Geen zorgen over al het technisch geneuzel. Dit neem ik volledig uit handen.

Toegang tot de uitgebreide online training ‘Winstgevende Facebook & Instagram Ads’

Ik zegde mijn baan op en besloot te gaan ondernemen. Lang verhaal kort: zonder Mike gesproken te hebben wist ik dat ik Mike als business coach wilde.

Ik ben nu 3 maanden verder en mijn marketing en sales staan als een huis. Mike heeft me geholpen te kiezen, zodat ik gekozen word. Onder andere door kneiter relevante FB en Instagram advertenties en door laserfocus. En inmiddels word ik flink gekozen.

Als je een goede, enthousiaste business coach die je vertrouwen geeft en bijstuurt waar nodig nodig hebt, zou ik Mike 10/10 keer aanbevelen.

Thomas Groen

Van leuren om klanten naar volgeboekt binnen 4 maanden dankzij het SURF programma!

Ik dacht dat voor mij een ‘marketingmachine’ niet voor mij was weg gelegd, maar niets bleek minder waar! Terwijl ik op vakantie was met mijn camper had ik nog steeds inkomsten door mijn klantreis en advertenties en kreeg ik aanvragen in overvloed.

Hier is het niet bij gebleven want doordat mijn klantreis nu staat en goed werkt kan ik nu vanuit Bonaire mijn bedrijf runnen. Een droom die uit komt! Daarnaast is Mike enorm betrokken, enthousiast en niet uit het veld te slaan. Hij heeft mijn bedrijf naar het volgende niveau getild. Ik ben Mike dan ook enorm dankbaar.

Iris Plasmans

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met mijn marketing. Zo kwam ik bij Mike uit en zijn we samen aan de slag gegaan. Met behulp van advertenties op Facebook en Instagram heb ik door de coaching van Mike tijdens de coronacrisis mijn klandizie alsnog een flinke boost kunnen geven.

Mike is een goedlachse en enthousiaste man en denkt altijd met je mee. Hij helpt en stuurt aan daar waar nodig en dat is erg prettig als je zelf geen verstand hebt van alle “ins & outs”. Als je op zoek bent naar een goede coach die altijd met je meedenkt, ben je bij Mike aan ’t juiste adres.

Marlies Dekker

Ik ging de samenwerking aan met Mike voor mijn advertenties, maar ik kreeg zo veel meer.

Ten eerste wil hij je bedrijf goed snappen, begrijpen wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Hij kijkt mee naar de hele reis die je klant gaat afleggen: van de knoppen op je website, de teksten in je funnel en natuurlijk je advertenties. Zo maakt je klant een fijne reis en krijgt een goede indruk van jou als ondernemer.

Hij heeft bij mij de kosten per lead heel erg kunnen verlagen en de juiste doelgroep kunnen vinden in de ads. Ik heb uit de vernieuwde klantreis consistent aanvragen gekregen voor mijn kennismakingsgesprek.

Daarnaast is Mike een hele fijne sparringpartner en mooi mens. Hij denkt mee je mee en neemt de tijd om samen dingen te finetunen waar je misschien zelf niet eens over na had gedacht.

Sacha Bol - BijSacha

Ondertussen is Mike alweer ruim een half jaar mijn marketing coach. In dat half jaar hebben we ook al hele mooie resultaten behaald die ik zonder zijn begeleiding niet zo snel had kunnen realiseren. Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!

Ik ben heel erg blij met de begeleiding die ik krijg van Mike. Hij denkt altijd mee en heeft veel eigen inbreng. Als ondernemer is het een gemiste kans als je hier niet in investeert. Je denkt al snel zelf alles te weten, maar je kunt zoveel harder groeien als je de juiste hulp inschakelt.

Shirley van der Tak

Emmy de Vrieze

Leiderschapscoach

Het SURF Programma

Zonder actie geen resultaat

Klaar om keihard te gaan groeien?
Het SURF Programma is voor ondernemers die willen doorgroeien naar het volgende niveau zonder nog meer en harder te moeten werken in hun bedrijf.

Het is tijd dat je jouw marketing serieus gaat aanpakken en een fantastische klantreis creëert waarmee je consistent nieuwe leads en (droom)klanten aantrekt.

Waarschijnlijk zal je worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Dat je door nog wat extra uren te werken je met je bedrijf doorgroeit en dat het dan makkelijker wordt.

Maar wat ga jij nu anders doen waardoor je dan straks wel kunt doorgroeien zonder nog meer en harder te moeten werken? Wanneer ga je wel meer tijd maken voor je kids zoals je al lange tijd wilt. Wanneer laat je je laptop dan wel in het weekend dicht?

De situatie gaat niet uit zichzelf veranderen. Jij zult degene moeten zijn die actie neemt. Als je vandaag geen actie neemt dan zul je volgende week nog tegen steeds tegen dezelfde problemen aanlopen. En van uitstel komt afstel. Voor je het weet ben je 6 maanden verder en ploeter je nog door en is er niets veranderd.

Voel je nu dat dit de juiste stap voor jou is? Plan direct een gesprek waarin we kijken of we een match zijn en of dit bij jou past.

De investering is 3000 euro exclusief BTW. Het bedrag kan ook in 3 termijnen worden betaald.

Plan een kennismakingsgesprek