Kickstart training

Kies je ideale klant & doelstellingen

Ontdek hoe je écht impact maakt met je marketing en meer (leuke) klanten krijgt.

Praktische videotraining voor coaches, trainers en kennisondernemers die meer impact willen maken met hun marketing en tegelijkertijd hun ideale klant willen aantrekken.

Op het moment dat je aan de slag gaat om online zichtbaar te worden is vaak het eerste wat we doen een website maken en berichten plaatsen op social media.

Misschien heb je ondertussen wel een leuk aantal volgers, maar krijg je slechts enkele likes en reacties onder je berichten en al helemaal geen nieuwe klanten. Ook komen er maar weinig bezoekers op je website. 

Daarom probeer je om met advertenties zichtbaar te worden bij je potentiële klanten. Je hebt al veel andere ondernemers gezien die enthousiast vertellen over hoe ze voor een paar euro nieuwe klanten binnenhalen met advertenties op Facebook en Instagram.

Maar ook hier merk je maar weinig resultaat. Het lukt je bezoekers op je website te krijgen en en je krijgt zelfs wat leads op je emaillijst maar klanten, ho maar..

De klanten die je wel hebt, zijn vaak mensen uit je netwerk of die via-via zijn gekomen. Gemaksklanten om het maar een naam te geven.

Natuurlijk ben je blij dat je klanten hebt, maar zijn dit de klanten waar je het liefst mee werkt? Krijg je van deze klanten echt mega veel energie? In de meeste gevallen niet.

Het lijkt wel of niemand zich écht aangesproken voelt door je marketing.

Herkenbaar?

Je bent niet de enige. Een van de grootste uitdagingen waar ondernemers tegenaan lopen is het kiezen van een doelgroep. Het kiezen van je ideale klant.

Het probleem is dat als jij iedereen probeert aan te spreken, niemand zich aangesproken voelt.

Het kiezen van je ideale klant is één van de belangrijkste stappen die ervoor zorgt dat je impact maakt met al je marketing activiteiten.

Als je helder hebt wie je ideale klant is, kun je namelijk heel je marketing hierop afstemmen. Door je te richten op een specifieke doelgroep komt je boodschap veel beter over en kun je je potentiële klanten sneller aanzetten tot het nemen van actie.

Als jouw ideale klant dan op je website komt, een email leest, een post op social media ziet of een advertentie van jou voorbij ziet komen, zal hij of zij zich écht aangesproken voelen.

Je wilt juist de mensen aantrekken die “aan” gaan van jouw boodschap. Die tijdens het lezen van jouw content de hele tijd ja knikken en denken “Holy sh*t, Mike (jouw naam dan hier natuurlijk) weet precies waar ik mee zit!” Als je dit kunt doen, dan zul je zien dat je veel makkelijker klanten aantrekt.

Waarschijnlijk heb je het zelf ook wel eens meegemaakt. Je leest iets waar je jezelf volledig in herkent en denkt: “Wow, dit is precies hoe ik mij voel”. Bespioneert iemand mij?

Daarnaast kun je veel makkelijker een expert status opbouwen waardoor mensen sneller voor jou kiezen. Als jij heel specifiek je ideale klant kiest en je hierbij richt op een bepaald probleem. Dan zorgt dit er ook weer voor dat iemand sneller klant bij je wordt. Je specialiseert je en hierdoor voelt een potentiële klant zich tegelijkertijd ook veel meer aangesproken.

Wil jij als coach, trainer of kennisondernemer dus jouw ideale klant aantrekken en écht impact maken met je marketing? Dan zal je precies moeten weten wie jouw ideale klant is. Alleen hoe kom je daar nou achter en hoe zorg je ervoor dat je de juiste dingen komt te weten zodat je dit in je marketing kunt gebruiken?

Doe dan mee met de Kickstart training. In 4 videolessen leer je hoe je jouw ideale klant kiest en hoe je onderzoek doet naar je ideale klant waarmee je precies de juiste dingen komt te weten die ervoor zorgen dat jij je ideale klant aantrekt.

Nu voor slechts €29 exclusief 21% BTW.

Mike – Online Marketing Coach

Hi, Ik ben Mike, en ik help ondernemers met het creëren van een consistente stroom van leads en klanten met behulp van online marketing.

In de afgelopen 7 jaar heb ik als online marketeer in de reisbranche gewerkt. Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets. Heb je ook wel eens dat gevoel gehad dat je meer impact wilde maken? Dat is dus precies wat ik ervaarde. 

Door de jaren heen hielp ik ook verschillende zelfstandige ondernemers en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en impact te maken. Om de wereld net even iets mooier te maken. Daarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Om juist deze ondernemers te helpen met marketing. Zodat zij ook met behulp van online marketing consistent leads en klanten kunnen aantrekken.

Mijn missie is dan ook om ondernemers te helpen om online marketing simpel te maken zodat je consistent nieuwe leads aantrekt en kunt begeleiden tot klant. Hierdoor kun jij je focussen op jouw passie en ervaar je tegelijkertijd meer rust en vrijheid.

Maak impact met je marketing en trek klanten aan waar jij écht energie van krijgt.

In de training Kickstart – Kies je ideale klant & doelstellingen gemaakt ga je aan de slag met het kiezen van jouw ideale klant. In 4 videolessen met opdrachten leer je precies:

1. Waarom het zo belangrijk is om een ideale klant te kiezen en hoe je jouw ideale klant kiest.

2. Hoe je onderzoek doet naar je ideale klant en precies de juiste dingen komt te weten die ervoor zorgen dat jij je ideale klant aantrekt.

3.  Het stellen van doelen en het plannen van je omzet.

4. Je kerncijfers uitschrijven wat je mogelijkheid geeft om je advertenties te kunnen beoordelen en te optimaliseren gebaseerd op jouw eigen doelstelling.

Daarnaast ontvang je nu nog onderstaande toffe bonussen!

Bonus #1: De Kickstartgids – Kies je ideale klant met alle informatie uit de video’s en het ideale klant persona template.

Bonus #2: Doelstellingen en kerncijfers excel sheet om je omzet te plannen en belangrijkste statistieken voor Facebook en Instagram advertenties automatisch inzichtelijk te krijgen.

Bonus #3: Webinar kerncijfers excel sheet om de belangrijkste statistieken Facebook en Instagram advertenties automatisch inzichtelijk te krijgen bij het geven van webinars.

Alleen nu voor slechts € 29 exclusief BTW.

Dit zeggen mensen die jou voor gingen:

Emmy de Vrieze

Leiderschapscoach, emmydevrieze.nl

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met mijn marketing. Zo kwam ik bij Mike uit en zijn we samen aan de slag gegaan. Met behulp van advertenties op Facebook en Instagram heb ik door de coaching van Mike tijdens de coronacrisis mijn klandizie alsnog een flinke boost kunnen geven.

Mike is een goedlachse en enthousiaste man en denkt altijd met je mee. Hij helpt en stuurt aan daar waar nodig en dat is erg prettig als je zelf geen verstand hebt van alle “ins & outs”. Als je op zoek bent naar een goede coach die altijd met je meedenkt, ben je bij Mike aan ’t juiste adres.

Marlies Dekker

Marlies Dekker Fotografie

Ik ben bezig met de Facebook en Instagram advertenties training van Mike. Ik wist nog vrij weinig van advertenties. Dat voelt nu al niet meer zo. Wat wordt ineens veel duidelijk . Ik ben je nu al ontzettend dankbaar. De training is duidelijk opgezet en heeft mij veel tips, handvaten en structuur gegeven.

Iris Uriot

Relatiecoach, Leef de liefde

Wanneer start de Kickstart training?
Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.

Wat kost de Kickstart training?
€ 29 exclusief 21% BTW (€ 35,09 inclusief BTW).

Voor wie is de Kickstart training interessant?
Voor coaches, trainers en kennisondernemers.

Blijf je toegang houden tot de online omgeving?
Ja, je blijft life-time toegang houden.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar mike@mikevanham.com.

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Ik geloof voor de volle 100% in de trainingen die ik aanbied. Daarom bied ik een niet-goed-geld-teruggarantie aan. Als je binnen 30 dagen na aanschaf van de training niet tevreden bent dan krijg je je investering terug.

Stel voor dat je niet de resultaten krijgt die je voor ogen had of de training toch niet helemaal aansluit bij wat je nodig hebt dan krijg je je investering terug. Je loopt dus geen enkel risico.