Wil je als coach opschalen met je bedrijf zonder nog meer en harder te moeten werken zodat je meer impact maakt, meer (leuke) klanten, tijd voor je gezin, vrijheid en rust in je hoofd hebt?

Wil je consistent jouw droomklanten aantrekken zonder zelf 24/7 online te moeten zijn?

Zodat jij je kunt focussen op wat je het allerleukste vindt?

Meld je dan nu aan voor deze exclusieve training:

Hoe je als coach in 3 stappen relaxt en succesvol opschaalt zonder concessies op vrijheid, tijd en energie.

Zonder ingewikkelde funnels en eindeloos content maken voor social media.

Na deze masterclass weet jij precies:

✓ Welke 3 stappen jij moet zetten om door te groeien naar het volgende niveau met je business zonder nog meer en harder te moeten werken.

✓ Hoe je klanten aantrekt die direct JA zeggen tegen jouw aanbod zonder dat je ze moet overtuigen en aan ze moet leuren.

Dé strategie waarmee je bedrijf doordraait zonder dat je 24/7 online moet zijn zodat je veel meer tijd kunt besteden aan je gezin en je eigen tijd kunt indelen.

Hoe je van je website een klantenmagneet maakt.

✓ Hoe je een consistente stroom aan klanten creëert, zónder dat je er keihard voor hoeft te werken.

Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en lessen. Het is mijn doel om jou te laten zien dat online marketing heel simpel is en hoe je dit juist voor je kunt laten werken.

Ben je erbij?

Deze masterclass is voor jou:

✓ Als je coach bent en je al een stabiele omzet draait. Je moet hier nu alleen nog hard voor werken. 

✓ Als je wilt opschalen met je bedrijf zonder consessies te moeten doen in je privé leven. Je wilt meer omzet, winst en daarnaast alle tijd voor je gezin, kids en kunnen genieten van de belangrijke dingen in het leven.

Deze Masterclass is niet voor starters of coaches die nog geen 3K omzet per maand draaien.

Keihard groeien zonder nog meer en harder te werken.

Op dit moment doe je het als coach al goed. Je draait een mooie omzet, je hebt leuke klanten en ze zijn tevreden, alleen je moet nu nog keihard werken om dit voor elkaar te krijgen.

Je voelt aan alles dat er meer in zit en wilt doorgroeien naar het volgende niveau maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doen zonder nog meer en harder te werken in je bedrijf. En dat is precies wat je niet wilt.

Je hebt nu nog het gevoel constant te moeten werken want anders loopt je business niet door. Je bedrijf zit altijd in je hoofd. Als je met je kids aan het spelen bent, op vakantie en in de avonden. Op vakantie gaat je laptop mee en werk je stiekem nog best veel. Je wilt doorgroeien naar een business die net zo winstgevend is, of zelfs nog verder doorgroeit, maar dan wel op alle vlakken winst in je leven geeft.

En dat is waar het nu nog wringt omdat je juist bent gaan ondernemen om meer vrijheid te krijgen. Naast impact maken en de wereld een beetje mooier maken, wil je tegelijkertijd genieten van het leven. Je wilt er écht zijn voor je gezin en aandacht hebben voor de belangrijke dingen in het leven.

Je weet dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. Je wilt je winst en impact vergroten door op te schalen met een slimme strategie. Natuurlijk weet jij dat je er werk in moet stoppen, maar dan wel op een effectieve manier.

Je wilt consistent jouw droomklanten aantrekken met een kneitergoede online strategie die bij jou past. Geen trucjes maar marketing vanuit menselijke verbinding.

HA, IK BEN MIKE

ONLINE MARKETING & BUSINESS COACH.

Je business laten groeien zonder dat je hier nog meer en harder voor moet gaan werken. Klinkt goed toch!? Toch blijkt het niet zo simpel te zijn, anders zou ik niks te doen hebben;)

Ik ben Mike en ik help coaches relaxt en succesvol opschalen zonder concessies op vrijheid, tijd en energie.

Ruim 7 jaar heb ik als online marketeer en marketing manager gewerkt in de reisbranche. Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets.

Door de jaren heen hielp ik al zelfstandige ondernemers met online marketing en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en om de wereld net even iets mooier te maken.

Ik besloot het roer om te gooien en zegde mijn baan op om vol voor het ondernemersavontuur te gaan.

Nu help ik coaches om hun droomklanten aan te trekken via online kanalen. Ik help hen om te groeien zodat zij nog veel meer mensen kunnen helpen en daardoor meer impact kunnen maken en tegelijkertijd kunnen genieten van het leven. Zodat je er écht kunt zijn voor je gezin en aandacht hebben voor de belangrijke dingen in het leven.