Online programma
Advertentie Academy

In dit online programma inclusief coaching leer je hoe je winstgevend kunt adverteren op Facebook en Instagram. Je ontdekt hoe je op de automatische piloot consistent nieuwe leads en klanten kunt aantrekken met Facebook en Instagram advertenties.

Als ondernemer heb je een passie, een missie en wil je anderen helpen. Alleen om je ideale klant te helpen, moeten zij wel van jouw bestaan weten. Wie jij bent, wat jouw unieke boodschap is en hoe jij hen kan helpen met het probleem waar ze mee zitten.

Goed zijn in je vak is in deze tijd geen garantie voor succes meer. De ondernemer die online marketing snapt, “wint” nu.

Je zult dus zichtbaar moeten zijn bij je ideale klant zodat ze weten dat je bestaat en uiteindelijk komen te weten dat jij hen inderdaad mega goed kan helpen met het probleem dat ze hebben. Advertenties op Facebook en Instagram zijn een van de beste manieren om jouw ideale klant aan te trekken.

Tijd om in actie te komen dus!

Herken je een of meer van deze uitdagingen?

 • Je hebt nog geen consistente stroom aan leads en klanten. Je hebt op dit moment al een website en bent actief op social media maar het aantrekken van nieuwe leads en klanten gaat je nog niet snel genoeg. De klanten die je wel hebt, zijn meestal mensen uit je netwerk of die via-via zijn gekomen. “Gemaksklanten”.. En meestal niet jouw ideale klanten.
 • Je besteedt veel tijd aan posten op Instagram en Facebook maar klanten haal je er niet uit. Het aantrekken van je ideale klant gaat je te langzaam. Daarnaast wil je ook niet 24/7 online zijn op social media. Je wil gewoon het liefst je klanten goed helpen.
 • Je wilt starten met adverteren op Facebook & Instagram maar je weet niet waar je moet beginnen. Je weet dat je met behulp van advertenties je bedrijf veel sneller en moeitelozer kunt laten groeien alleen je hebt geen idee waar je moet beginnen.
 • Je hebt adverteren Facebook & Instagram al geprobeerd maar het heeft je nog niet veel opgeleverd. Ja, hoge kosten en enkele nieuwe volgers en likes na dan.. Maar helaas geen klanten.
 • Van andere ondernemers hoor je al die succesverhalen adverteren op  Facebook en Instagram. Maar jou is het tot nu toe nog niet gelukt. Je twijfelt of je doelgroep hier wel te vinden is.

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met mijn marketing. Zo kwam ik bij Mike uit en zijn we samen aan de slag gegaan. Met behulp van advertenties op Facebook en Instagram heb ik door de coaching van Mike tijdens de coronacrisis mijn klandizie alsnog een flinke boost kunnen geven.

Mike is een goedlachse en enthousiaste man en denkt altijd met je mee. Hij helpt en stuurt aan daar waar nodig en dat is erg prettig als je zelf geen verstand hebt van alle “ins & outs”. Als je op zoek bent naar een goede coach die altijd met je meedenkt, ben je bij Mike aan ’t juiste adres.

Marlies Dekker

Marlies Dekker Fotografie

Stel jezelf eens voor..

Hoe zou het zijn om een constante stroom van bezoekers, leads en klanten te hebben? Nieuwe leads en klanten op de automatische piloot zodat jij je kunt richten op waarde leveren voor je ideale klant.

Wat als je zelf niet meer op zoek hoeft naar je ideale klanten, maar ze naar jou toe komen? Omdat je met advertenties precies je ideale klant weet te vinden zodat je ervoor kunt zorgen dat ze je leren kennen, waardevol gaan vinden, gaan vertrouwen en vervolgens klant bij je worden.

Hoe zou je het vinden als je je niet meer druk hoeft te maken wanneer de algoritmes van Instagram of Facebook veranderen? Omdat je dan nog steeds zichtbaar bent bij je ideale klant met je advertenties.

Wat als jij weet hoe je winstgevende Facebook en Instagram advertenties kunt maken? Omdat je een strategie hebt en je weet hoe je je advertenties moet analyseren en optimaliseren.

Wat als jij je bedrijf moeiteloos zichtbaar bent bij je ideale klant, je emaillijst laat groeien en consistent nieuwe klanten aantrekt? Zonder dat je hiervoor nog meer uren in een dag moet proberen te stoppen. Hierdoor kun jij je focussen op wat jij leuk vindt en ervaar je tegelijkertijd meer rust en vrijheid.

En wie weet ga je marketing en sales nog wel leuk vinden 😉

Lijkt je dat wat?

Emmy de Vrieze

Leiderschapscoach, emmydevrieze.nl

Wat je nodig hebt is een strategie, een plan, een systeem om structureel nieuwe leads en klanten aan te trekken.

Laat Facebook & Instagram ook voor jou werken

De makkelijkste en goedkoopste manier om je doelgroep, jouw ideale klant, op dit moment te bereiken is via social media. Facebook en Instagram zijn ontzettend krachtig als je deze op de juiste manier weet in te zetten. Met advertenties dus.

Het lijkt misschien moeilijk, maar iedereen kan het. Het kost alleen wel wat inspanning. Ook jij kan je bedrijf laten groeien als je maar weet wat je moet doen. Je hebt een strategie nodig, een systeem, een stappenplan om je winstgevende advertenties te maken.

En het mooie van online marketing is dat je gelijk aan de slag kunt. Je hoeft niet lang te wachten, je hebt geen enorm budget nodig. Je kunt nu beginnen. Het enige wat nodig is, is actie.

Wil jij leren hoe je winstgevende advertenties maakt op Facebook en Instagram?

 Wil jij moeiteloos zichtbaar zijn bij je ideale klant, je emaillijst laten groeien en consistent nieuwe klanten aantrekken? Zonder dat het je meer tijd kost maar juist minder.

Zonder actie, geen resultaat

Als je dit nog leest ben je waarschijnlijk niet tevreden met de huidige situatie in je bedrijf. Je wilt groeien en een consistente stroom van nieuwe leads en klanten. Ik ga ervan uit dat dit tot nu toe nog niet lukt maar je hebt wel de motivatie om dit aan te veranderen.

Maar de situatie gaat niet uit zichzelf veranderen. Jij zult degene moeten zijn die actie neemt. Als je vandaag geen actie neemt dan zul je morgen nog tegen dezelfde problemen aanlopen. En van uitstel komt afstel. Voor je het weet ben je 6 maanden verder en ploeter je nog steeds om jouw ideale klant aan te trekken.

Dus wil jij leren hoe je winstgevende Facebook en Instagram advertenties kunt maken zodat ook jij een consistente stroom van leads en klanten kunt krijgen? Wil jij moeiteloos zichtbaar zijn bij je ideale klant, je emaillijst laten groeien en consistent nieuwe klanten aantrekt? Zonder dat het je meer tijd kost maar juist minder? Dan is de Advertentie Academy geschikt voor jou.

Wat ga je bereiken?

In de Advertentie Academy gaan we samen 3 maanden aan de slag om consistent leads en klanten aan te trekken met Facebook en Instagram advertenties. 

We zorgen samen voor een sterk fundament, gameplan en advertentiestrategie. We kijken dus niet alleen naar advertenties maar ook naar de rest van je marketing.

We starten met het bepalen en uitschrijven van je doelstellingen en ideale klant. Daarna maken we een ijzersterke strategie (gameplan). Zie dit als je salesfunnel. Als je fundament staat gaan we advertenties gebruiken om je ideale klant aan te trekken en begeleiden van vreemdeling tot klant.

Na 3 maanden heb jij alles in huis om consistent je ideale klant aan te trekken. Ik beloof je geen gouden bergen maar wat ik wel beloof is dat ik al mijn kennis en expertise met je deel waarmee je jouw business kunt laten groeien.

Na de Advertentie Academy:

 • Heb je helder wie je ideale klant is, hoe je ze kunt bereiken en wat je in je marketing moet gebruiken om ze aan te trekken.
 • Heb je een ijzersterke gameplan uitgewerkt in een salesfunnel die bij jou past.
 • Maak je advertenties waarmee je consistent nieuwe leads aantrekt en ervoor zorgt dat deze ook klant worden.
 • Schrijf je advertentieteksten waarmee je opvalt en écht de aandacht pakt.
 • Heb je een effectieve advertentiestrategie waarmee je jouw ideale klant begeleid van vreemdeling tot klant.
 • Weet je hoe je met een klein budget al goede resultaten kunt behalen.
 • Kun je moeiteloos je advertenties maken, analyseren en optimaliseren.

Wat houdt het precies in?

De Advertentie Academy een online programma waarbij samen 3 maanden gaan werken om consistent leads en klanten aan te trekken met behulp van Facebook & Instagram advertenties.

Dit krijg je allemaal:

 • Online omgeving met 8 modules met praktische videolessen en templates waarin je alles leert over winstgevend adverteren op Facebook & Instagram van A tot Z. 
 • 1-op-1 coaching: kick-off van 1,5 uur + 8 sessies van 30 minuten die je in 3 maanden tijd kunt inplannen.
 • Je hebt 3 maanden lang een lijntje met mij. Je krijgt persoonlijke feedback op je marketing en advertenties.
 • Toegang tot de besloten Advertentie Community op Facebook. Hier kan je connecten met likeminded ondernemers en vragen stellen.
 • Inclusief technische setup. Ik zorg dat je advertentieaccount en Facebook Pixel volledig is ingesteld.
 • Onbeperkt toegang tot de online omgeving inclusief updates.

Dit zeggen anderen

Ik ben bezig met de Facebook en Instagram advertenties training van Mike. Ik wist nog vrij weinig van advertenties. Dat voelt nu al niet meer zo. Wat wordt ineens veel duidelijk . Ik ben je nu al ontzettend dankbaar. De training is duidelijk opgezet en heeft mij veel tips, handvaten en structuur gegeven.

Iris Uriot

Relatiecoach, Leef de liefde

Ondertussen is Mike alweer ruim een half jaar mijn marketing coach. In dat half jaar hebben we ook al hele mooie resultaten behaald die ik zonder zijn begeleiding niet zo snel had kunnen realiseren. Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!

Ik ben heel erg blij met de begeleiding die ik krijg van Mike. Hij denkt altijd mee en heeft veel eigen inbreng. Als ondernemer is het een gemiste kans als je hier niet in investeert. Je denkt al snel zelf alles te weten, maar je kunt zoveel harder groeien als je de juiste hulp inschakelt.

Shirley van der Tak

Fotoachtergronden.nl

Eerlijk gezegd was ik wel wat huiverig over adverteren op social media. Ik had het wel eens eerder geprobeerd, maar dit kostte me alleen maar een hoop geld en leverde eigenlijk niks op. Ik geloofde er niet zo in. Na wat uitleg van Mike begreep ik dat zomaar een advertentie plaatsen helemaal geen nut heeft, en dat het vooral belangrijk is om een goede strategie te hebben.

Mike is iemand die het gehele proces meedenkt. In het begin heeft hij de campagnes voor mij opgezet en daarna mij de tips & tricks geleerd zodat ik het vervolgens steeds meer zelf kon uitvoeren. Als ik vragen had, reageerde hij snel en dacht zelfs verder mee dan de vraag die ik eigenlijk stelde.

Dankzij de hulp van Mike heb ik via advertenties op Facebook en Instagram meerdere nieuwe leden binnen kunnen halen. De kosten die ik dus heb gemaakt zijn er met gemak uitgehaald. Zeker de moeite waard om te proberen dus!

Menno Raas

Eigenaar, CrossFit MCA

Hoe ziet de online omgeving er uit?

Module 1 – Advertentie Academy Basics
In de eerste module gaan we aan de slags met de basis. Hoe zit de Academy in elkaar en hoe haal je er het meeste uit. We zorgen dat je met de juiste mindset start, kijken naar het Facebook Advertentiebeleid en zorgen dat je de basis goed hebt staan.

Module 2 – Doelstellingen en Ideale klant
Als je doelstelling en kerncijfers niet helder zijn weet je vaak niet of iets wel of niet goed voor je werkt. Daarom bepaal je eerst je doelen en schrijf je de kerncijfers uit voordat je aan de slag gaat met adverteren. Daarnaast zorgen we ervoor dat je glashelder hebt wie jouw ideale klant is zodat je hen straks met advertenties kunt bereiken.

Module 3 – Gameplan
Om ervoor te zorgen dat je moeiteloos je ideale klant kunt begeleiden van vreemdeling tot klant zul je een strategie en een plan van aanpak nodig hebben. In deze module ga je aan de slag met het maken van jouw persoonlijke Gameplan waarbij we kijken naar de customer journey, sales funnels en strategisch productaanbod.

Module 4 – Meten = weten
Je wilt weten of je advertenties iets opleveren. Dit doe je met de Facebook Pixel. Een stukje code dat je op je website plaatst zodat je belangrijke resultaten zoals inschrijvingen en bestellingen kunt meten. Je leert wat de Facebook Pixel precies is, hoe je deze zonder technische kennis kunt installeren en hoe je vervolgens de resultaten van je advertenties kunt meten.

Module 5 – Het Facebook Advertentieplatform
In deze module verken je het advertentieplatform van Facebook. Je leert o.a. hoe het advertentieplatform werkt, welke mogelijkheden er zijn met Facebook en Instagram advertenties, hoe je je ideale klant kunt bereiken en welke stappen je doorloopt om een advertentie te maken.

Module 6 – Winnende Advertenties
Hoe zorg je ervoor dat je ideale klant stopt met scrollen op zijn of haar tijdlijn bij het zien van jouw advertentie. En vervolgens na het lezen van je advertentie de actie neemt waarvan jij wilt dat ze die nemen. Oftewel, hoe maak je winnende advertenties. In deze module doorlopen we alle advertentie-indelingen op Facebook en Instagram, leer je advertenties maken met  teksten, afbeeldingen en video’s die écht de aandacht pakken.

Module 7 – Advertentiestrategie maken en implementeren
In deze module leer je op welke manier je consistent nieuwe leads kunt aantrekken met advertenties op Facebook en Instagram en hoe je deze vervolgens kunt begeleiden tot klant. Je gaat aan de slag met je eigen advertentiestrategie. Aan het einde van deze module heb je een advertentiestrategie die je zowel op Facebook en Instagram kunt inzetten. Daarnaast laat ik je ook zien hoe je alle campagnes en advertenties uit je strategie implementeert op het advertentieplatform.

Module 8 – Optimaliseren
In deze module leer je hoe je jouw advertenties kunt analyseren en optimaliseren. Hoe krijg je lagere kosten en meer resultaat met jouw advertenties. Je krijgt hier een handig stappenplan die je precies laat zien hoe je je advertenties kunt beoordelen en verbeteren.

Is de Advertentie Academy iets voor mij?

Het programma is geschikt is voor coaches, experts, kennisondernemers en andere dienstverlenenende ondernemers die willen leren hoe ze consistent hun ideale klant kunnen aantrekken en kunnen begeleiden van vreemdeling tot klant.

Jij bent een ondernemer die echt wilt doorpakken. Als (startende) ondernemer begrijp jij het belang van marketing voor je bedrijf en wilt hier zelf de controle in hebben. Jij weet dat marketing en sales belangrijk zijn om je bedrijf te laten groeien. Alleen wil je niet alles helemaal zelf uitzoeken. Anders ben je waarschijnlijk over 6 maanden tot een jaar nog steeds aan het aanmodderen. Daarom neem jij actie.

 

Mike – Online Marketing Coach

Hi, Ik ben Mike, en ik help online ondernemers zoals coaches, experts en kennisondernemers met het creëren van een consistente stroom van leads en klanten met behulp van online marketing.

In de afgelopen 7 jaar heb ik als online marketeer in de reisbranche gewerkt. Hoewel vakanties een heel gaaf product is om als marketeer mee bezig te zijn, miste ik iets. Ik had enorm veel plezier in mijn werk en was er ook nog eens heel goed in.

Maar ik liep al een tijdje met de vraag: is dit het nou? Zorgen dat bedrijven met veel geld nog meer geld verdienen? Vaak ten koste van de klant..

Nee, dat is het niet. Dat wist ik zeker.

Heb je ook wel eens dat gevoel gehad dat je meer impact wilde maken? Dat is dus precies wat ik ervaarde.

Door de jaren heen hielp ik ook verschillende ondernemers en merkte dat ik hier veel meer op “aan” ging. Ondernemers met een passie en een missie om anderen te helpen en impact te maken. Om de wereld net even iets mooier te maken. Daarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Om juist deze ondernemers te helpen met marketing. Zodat zij ook met behulp van online marketing consistent leads en klanten kunnen aantrekken.

Mijn missie is dan ook om ondernemers te helpen om online marketing simpel te maken zodat je consistent nieuwe leads aantrekt en kunt begeleiden tot klant. Hierdoor kun jij je focussen op jouw passie en ervaar je tegelijkertijd meer rust en vrijheid.

Betalen in 2 of 3 termijnen is ook mogelijk.
Stuur hiervoor een mail naar mike@mikevanham.com

Niet-goed-geld-teruggarantie

Ik geloof voor de volle 100% in de trainingen en coaching die ik aanbied. Ik ben er zeker van dat jij na het volgen van de training de kennis hebt om Facebook en Instagram advertenties in te zetten om meer leads en klanten aan te trekken.

Daarom bied ik een een niet-goed-geld-teruggarantie aan. Als je na aanschaf niet tevreden bent met het programma dan krijg je je investering terug. Ook tijdens of na het traject.

Stel voor dat je niet de resultaten krijgt die je voor ogen had of de training toch niet helemaal aansluit bij wat je nodig hebt dan krijg je je investering terug. Je loopt dus geen enkel risico.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer begint het programma?

De Advertentie Academy start op maandag 29 maart en duurt totaal 3 maanden.

Na inschrijving ontvang je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving waarbij je op eigen tempo alle modules kunt doorlopen.

De kick-off en de andere 1-op-1 sessies plannen we samen in. Daarnaast is elke twee weken een online live groepssessie waarin ik alle vragen zal beantwoorden.

Wat is de investering voor de Advertentie Academy?

De investering voor de Advertentie Academy is 1097 exclusief btw. Je betaalt nu tijdelijk 749 ex btw.

Het is mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen. Neem hiervoor contact op met mij via mike@mikevanham.com

Voor wie is de Advertentie Academy?

De Advertentie Academy is geschikt voor dienstverlenende ondernemers zoals coaches, trainers, experts, kennisondernemers, online marketeer etc. die een consistente stroom van nieuwe leads en klanten willen zonder zelf 24/7 zichtbaar te moeten zijn op social media.

Dit programma is niet geschikt voor productondernemers, zoals webshop eigenaren of winkeliers.

 

Wat als ik niet bij de live groepscoaching kan zijn?

Dat is helemaal niet erg. Er wordt namelijk altijd een opname gemaakt van de sessie. Deze ontvang je dezelfde dag nog in je mailbox. Wanneer je vooraf een vraag ingestuurd hebt via de FB groep, dan wordt deze gewoon in de sessie voor je beantwoordt.

Ik vind het veel geld en spannend om deze investering te doen

Dat begrijp ik. Zelf heb ik dit ook regelmatig bij het doen van een investering. 

Maar probeer het vooral van de andere kant te bekijken: wat levert deze investering jou op? Het programma zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt aan zelf aanmodderen, maar dat je efficient de juiste strategieën implementeert in je business.

Wat levert dit programma mij precies op?

Tijdens het programma leer je alles wat er voor nodig is om consistent leads en klanten aan te trekken met Facebook & Instagram advertenties.

Je leert hier het complete pakket:

– Een succesvolle advertentiestrategie te maken
– Welke advertentiestrategieën en tactieken voor klanten zorgen
– Hoe je advertenties maakt waarmee je je ideale klant aantrekt
– Wie je ideale klant is en hoe je deze op Facebook & Instagram kunt bereiken.
– Hoe je advertentieteksten schrijft waarmee je écht de aandacht pakt.
– Hoe je jouw advertenties maakt, analyseert en optimaliseert
– Hoe je met een klein budget al veel resultaat kunt behalen.

Daarnaast heb je 3 maanden lang een lijntje met mij. Tijdens de coachingsessies gaan we ook nog aan de slag met je advertenties maar ook met de rest van je marketing zoals jouw ideale klant, sales funnel en strategisch productaanbod.

Ik heb geen groot advertentiebudget. Heeft het dan nog zin om te adverteren?

Ja, absoluut! Ook met een klein budget kun je al hele mooie resultaten halen. Je kunt al starten met € 1,- per dag. Je leert in de Academy ook om te beginnen met een klein budget om te testen en pas als iets werkt te verhogen.

Heb ik al kennis/ervaring nodig met adverteren op Facebook en Instagram?

Nee, het is niet nodig om al kennis/ervaring te hebben met adverteren op Facebook & Instagram. Deze training is geschikt voor ondernemers die nog nooit hebben geadverteerd. In de Academy leer je stap voor stap hoe je begint met adverteren. Heb je al wel ervaring maar heb je het gevoel dat je maar wat aan het aanmodderen bent? Wil je nu echt strategisch aan de slag en het advertentiesysteem helemaal begrijpen? Ook dan is de Academy ideaal voor jou.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Mail me dan gerust op mike@mikevanham.com